Υποδεχτήκαμε τις Γιορτές!

Χτες, 2 Δεκεμβρίου, έγινε στην Πλατεία Εκατονταπυλιανής, στην Παροικιά, η μεγάλη εναρκτήρια Χριστουγεννιάτικη εορταστική εκδήλωση.

Συμμετείχαν Σύλλογοι και Φορείς της Πάρου, και το κέφι κράτησε από τις 7 το απόγευμα, μέχρι αργά το βράδυ.
Η προσέλευση ήταν τεράστια, από όλη την Πάρο.
Διοργανώθηκε με το καλύτερο τρόπο από την Κοινότητα Πάρου, και όλα τα εύσημα πάνε στην Πρόεδρό μας, Μαργαρίτα Αργουδέλη, που κατόρθωσε να υπερκεράσει όλες τις αντιξοότητες από όπου κι αν εμφανίστηκαν.
Έγραψε στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:
Η έναρξη της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων στο νησί μας που πραγματοποιήθηκε στις 2 Δεκεμβρίου στην πλατεία της Εκατονταπυλιανής  στην Παροικία  αγκαλιάστηκε από την μαζική συμμετοχή των πολιτών.

Μπορεί να είχαμε ελάχιστους πόρους και μέσα, είχαμε όμως το μεράκι  και την έμπνευση ως Κοινότητα Πάρου να δημιουργήσουμε μία φιλόξενη εορταστική εστία σηματοδοτώντας με αυτό τον τρόπο  τον ερχομό των Χριστουγέννων στην πόλη μας.

Τραγουδήσαμε,  μοιράσαμε γλυκά και ευχές, δώσαμε χώρο στα παιδιά των σχολείων μας να μοιραστούν τις δημιουργίες τους και ανταμώσαμε με Αγάπη!

Η Κοινότητα Πάρου επιδίωξε να "ανάψει" το  δέντρο της πλατείας στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Όμως, η ενέργεια αυτή δεν έτυχε της αποδοχής και υποστήριξης της Δημοτικής Αρχής.

Η καθιερωμένη εκδήλωση του Δήμου Πάρου για το Άναμμα του Δέντρου στην πλατεία Μαντώ Μαυρογένους θα πραγματοποιηθεί  το διήμερο 16-17 Δεκεμβρίου.

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά των σχολείων μας, τους συλλόγους της πόλης μας και τις χορωδίες του Π.Σ. Αρχιλόχου και του Ωδείου Μυθωδία που πλαισίωσαν την χθεσινή εκδήλωση ώστε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μία ζεστή αγκαλιά.”

Υπήρξε αμέριστη συμπαράσταση από το προσωπικό του Δήμου για την άψογη προετοιμασία, ξανά, παρ’ όλες τις αντιξοότητες. Ο χώρος καθαρίστηκε άμεσα με το πέρας της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε Κυριάκο, Μανώλη, Τάκη και όλους όσους συνέβαλαν.
Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον Αντώνη και τον Γιάννη, για το βάψιμο των περιπτέρων του Συλλόγου μας και των Αρηίδων, που είχαν face painting και εμείς Άη Βασίλη.
Και τον Δήμο για τις μπογιές.
Φυσικά πρέπει να ευχαριστήσουμε τον ακούραστο Αη Βασίλη μας Γιάννη Μπιζά, που έκανε πανευτυχή τα πιτσιρίκια όλων των ηλικιών.
Μοιράστηκαν συμβολικά δωράκια στα παιδιά, που προσφέρθηκαν από την Κοινότητα, τον Σύλλογό μας και το Γενικό Εμπόριο Τροφίμων Μιχαλιός.
Ο Σύλλογός μας έψηνε κάστανα και προσέφερε σούμα και κρασί δωρεάν, προσφορά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πάρου.
Ευχαριστούμε τους καπνισμένους ψήστες μας, Τάκη, Βαγγέλη, Νίκο και Βούλα.

Και του χρόνου να είμαστε καλά!














Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ενημέρωση σχετικά με τους κανόνες του Παραδοσιακού Οικισμού Παροικίας Πάρου

Καθαριότητα & Ανακύκλωση - Που πετάμε τι